Mitä uutta, Shopify? - Elokuu 2021

syyskuu 07, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus elokuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Elokuu 2021:

  • Tilausten merkitseminen lähetetyksi (Fulfillments), voi nyt organisoida Hold -tilaan mikäli tilaus ei ole valmis lähtemään välittömästi asiakkaan maksun jälkeen.
  • Manuaalisiin tilauksiin (Draft Order) tai verkkokaupan kautta tehtyihin maksamattomiin tilauksiin (Pending Order) voi nyt valita maksuehdot, esimerkiksi 7, 15, 30 jne päivän maksuaika, tietty päivämäärä ym.
  • Täydellinen inventaariohallinta on nyt mahdollista Shopify mobiiliappilla. 
  • Uusi ilmainen Shopify -teema Dawn julkaistiin kuun viimeisenä päivänä. Dawn on ensimmäinen Shopifyn tekemä teema, joka hyödyntää uutta Online Store 2.0. arkkitehtuuria joka mahdollistaa helpomman työskentelyn ulkoasun, sektioiden ja blokkien kanssa.
  • Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Alkaen kesäkuusta 2021, tulevan Online Store 2.0. muutoksen myötä, emme enää julkaise erikseen listaa teemoissa tapahtuneista muutoksista. Edelleen suosittelemme kauppiaille varauksetta joko Flex -teemaa tai Turbo -teemaa kehittäjältä Out Of The Sandbox.