Mitä uutta, Shopify? - Joulukuu 2020

tammikuu 14, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus joulukuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Joulukuu 2020:

  • Kauppiaat voivat nyt lisätä tai poislukea verot perustuen loppuasiakkaan maavalintaan. Erittäin hyvä ja kaivattu uudistus, eli riippumatta siitä onko veroasetukset sis. verot vai ei sis. veroja, loppuasiakkaan maavalinta (esim. EU:n sisällä/ulkona) ei vaikuta enää asiaan.
  • Shopify Plus kaupat saivat uusia KPI (Key Performance Indicator) analyysejä, odottelemme milloin ne tuodaan myös alemmille tasoille.
  • Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teema sai yhden ison versiopäivityksen joulukuussa 2020.


Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!

Tapani Palviainen
Tapani Palviainen

Tapani on rakentanut verkkokauppoja Shopifyllä useamman vuoden, keskittyen nimenomaisesti tekniikan, SEO:n ja käytettävyyden, sekä konversion parannuksiin.Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

Mitä uutta, Shopify? - Huhtikuu 2021

toukokuu 04, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus huhtikuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
Mitä uutta, Shopify? - Maaliskuu 2021

huhtikuu 06, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus maaliskuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
Mitä uutta, Shopify? - Helmikuu 2021

maaliskuu 16, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus helmikuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.