Mitä uutta, Shopify? - Syyskuu 2020

lokakuu 07, 2020 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus syyskuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Syyskuu 2020:

  • Shopify POS (Point-Of-Sale) näyttää nyt algoritmilla luotuja tuotesuosituksia myyntitilanteessa. Asiakasprofiiliin perustuvat suositukset lisäävät varmasti keskiostosta ja konversiota, ostokanavasta riippumatta.
  • EU/UK -veroasetuksia yksinkertaistettu. Nyt verot kerätään automaattisesti oletuksena koko Euroopan Union -alueelta vs. vanha maakohtainen verokeräys.
  • Shopifyn teemakauppa on julkaistu 20 eri kielellä, myös suomeksi. Kokeile tästä.
  • Kassalinkkien jakaminen mahdollistettu millä tahansa SMS/mobiiliapplikaatiolla.
  • Parannuksia kansainvälisiin sivustokarttoihin (International Sitemaps). Aiemmin Shopify loi sivukartan vain ensisijaiselle kielelle, nyt kauppiaat voivat luoda joka kieli- ja domainversiolle eri sivustokartan.
  • Shopify Plus: Launchpadin tapahtumamonitorointia parannettu.
  • Shopify Plus: Kauppias voi nyt valita haluamansa aikavälin ennalta määrättyjen aikavälien sijasta katsellessaan myyntiraportteja.
  • Shopify Plus: Turvallisuutta parannettu SCIM -käyttäjähallinnalla.
  • Tekstieditoria parannettu blogikirjoitus, sisältösivu, tuotesivu ja tuoteryhmän hallinnassa. Nyt voit valita RGB/HEX -editorilla värit suoraan tekstieditorilla, helpottaen brändin ja ulkoasun ylläpitoa.
  • Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teema ei saanut päivityksiä syyskuussa 2020.


Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!

Tapani Palviainen
Tapani Palviainen

Tapani on rakentanut verkkokauppoja Shopifyllä useamman vuoden, keskittyen nimenomaisesti tekniikan, SEO:n ja käytettävyyden, sekä konversion parannuksiin.Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

Uusi Paytrail 2022 - Voimanpesä verkkomaksamisessa

helmikuu 11, 2022 2 minuutin lukuaika

Paytrail ja Checkout Finland yhdistyivät lokakuun 2021 alussa verkkomaksamisen parhaaksi. Mitä vuosi 2022 tuo Paytrailillä tullessaan?
Mitä uutta, Shopify? - Heinäkuu 2021

elokuu 10, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus heinäkuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
Mitä uutta, Shopify? - Kesäkuu 2021

heinäkuu 13, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus kesäkuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.