• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Paytrailin esittely

  Luotettava maksupalvelu

  Paytrail on maksuvolyymiltaan suurin kotimainen verkkomaksupalvelu, jonka maksutapavalikoimasta löytyy jokaiselle verkkokaupan asiakkaalle mieluisa tapa maksaa. Yksi sopimus, kaikki maksutavat. Paytrail on auttanut tuhansia verkkokauppoja menestymään ja myymään verkossa.

   

  Sidian Oy toimii Paytrail maksupalvelun jälleenmyyjänä ja virallisena kumppanina. Voit tilata Paytrailin palvelun klikkaamalla tästä.

   

  Monipuoliset käyttömahdollisuudet

   

  Edut kauppiaalle

  • Paytrailin maksutavat saa näkymään suoraan Shopify-verkkokaupan kassasivulla
  • Paytrailin kautta tehtyjen maksujen palautukset onnistuvat suoraan Shopifyn omasta taustahallinnasta
  • Nopeat tilitykset ja useita eri tilitysmalleja
  • Vakaa palvelu, jolla markkinoiden kovin saatavuus (99,993%)
  • Erinomainen konversio
  • Kattava tilastointi ja raportointi
  • Suomenkielinen ja asiantunteva asiakaspalvelu sekä kauppiaalle että kuluttajille, avoinna 24/7

   

  Palvelun kuvaus

  Nopeat tilitykset kauppiaalle
  Markkinoiden nopeimmat maksujen tilitykset ja erilaiset tilitysmallit mahdollistavat nopean rahankierron ja oman verkkokaupan taustajärjestelmiin sopivan mallin.

   

  Pankkimaksujen tilitysviive on yksi pankkipäivä. Collectorin lasku- ja osamaksupalvelun tilitysviive on 3 pankkipäivää.

   

  Markkinoiden paras saatavuus
  Verkkokaupan toiminnan kannalta on ehdottoman tärkeää, että käytössä oleva maksupalvelu on aina saatavilla ja se toimii ilman toistuvia ongelmatilanteita. Paytrailin saatavuus on markkinoiden korkein. Palvelun kapasiteetti kestää hyvin myös isot kävijäpiikit.

   

  Hyvä konversio
  Paytrail on kuluttajien silmissä luotettava: se on erittäin vakaa ja antaa valita vapaasti juuri itselle mieluisimman maksutavan. Tämä johtaa korkeaan konversioon.

   

  Helppokäyttöinen Kauppiaspaneeli
  Maksuliikenteen seuranta, yksittäisten maksujen tarkastelu sekä palautusten hallinta tapahtuu helposti Paytrailin Kauppiaspaneelissa. Lisäksi Kauppiaspaneelissa on mahdollista viestiä Paytrailin asiakaspalvelun kanssa.
  Kattava tilastointi ja raportointi
  Palvelu tarjoaa kattavan tilastoinnin ja raportoinnin tehdyistä maksuista ja maksutavoista. Kauppiaspaneelin avulla maksutapahtumiin liittyvät tiedot saadaan helposti kirjanpitoon liitettävässä muodossa (sis. ALV-erittelyn).

   

  Asiantunteva asiakaspalvelu sekä kauppiaalle että kuluttajalle
  Paytrail tarjoaa suomenkielisen ja asiantuntevan asiakaspalvelun niin kauppiaille kuin kuluttaja-asiakkaille. Asiakaspalvelu on tavoitettavissa 24/7 ja siellä työskentelevät asiantuntijat auttavat mielellään kaikissa maksuliikennettä koskevissa kysymyksissä.

   

  5 000 euron luottoraja kuluttajalle
  Collectorin lasku- ja osamaksupalvelun tarjoama luottoraja Paytrailin asiakkaille on 5 000 euroa.

   

  Reaaliaikaiset maksukuittaukset
  Kaikilla Paytrailin asiakkailla on käytössään pankkimaksujen reaaliaikaiset maksukuittaukset. Näiden ansiosta verkkokauppa saa välittömästi tiedon myös kesken jääneiden pankkimaksujen läpimenosta. Tämä vähentää asiakaspalveluun tulevien kyselyiden määrää sekä auttaa pitämään kaupan varastosaldot ajan tasalla.

   

  Sidian Oy toimii Paytrail maksupalvelun jälleenmyyjänä ja virallisena kumppanina. Voit tilata Paytrailin palvelun klikkaamalla tästä.