Verkkokaupan perustaminen Shopifyä käyttäen

Olemme virallinen Shopify Partner.

Perusta nyt verkkokauppa Shopify -alustalle!

Saat johtavan verkkokaupan pilvipalvelun käyttöösi ilmaiseksi, ilman rajoituksia. Kokeile tehokasta, skaalautuvaa ja turvallista verkkokauppa-alustaa.

Shopify on yksi maailman suosituimmista verkkokauppateknologioista. Shopifyä käyttää jo yli 600+ tuhatta kauppiasta ympäri maailman. 

Shopify tarjoaa itse kauppiaille vain 14 päivää ilmaista koeaikaa. Kuitenkin verkkokauppaa perustaessa, noin lyhyt aika ei yksinkertaisesti riitä ja kauppias joutuu maksamaan palvelusta jopa kuukausia ennen verkkokaupan avaamista. 

Me Shopify Partnerina voimme tarjota Advanced -tason Shopify -verkkokauppoja asiakkaillemme rajoittamattomaan koekäyttöön. Voit tutustua, rakentaa, hioa ja viimeistellä verkkokauppaasi juuri niin pitkään kuin tarvitset, ilman Shopifyn veloittamia kuukausimaksuja. 

Ota vain yhteyttä allaolevalla lomakkeella, kerro millä nimellä haluat kaupan avata ja me hoidamme loput! Saat tunnukset uuteen Shopify -verkkokauppaasi sähköpostitse. Mikäli haluat päästä töihin välittömästi, voit myös soittaa meille numeroon 0505299234.

Verkkokaupan perustaminen ei sido sinua mihinkään, eikä maksa sinulle mitään.


TILAA UUTISKIRJE