Mitä uutta, Shopify? - Kesäkuu 2020

heinäkuu 09, 2020 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus kesäkuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Kesäkuu 2020:

  • Parannuksia Lähetykset -sivulle. Lähetysprofiilien käyttö on nyt yksinkertaisempaa ja lähetyksiin on lisätty myös noudot sekä lähitoimitukset (Local Delivery).
  • Uusi palvelu jo logoteon ja markkinointimateriaalin tueksi. Signage Maker eli palvelu, jolla kauppias voi luoda erilaisia kylttejä kivijalkakauppaa varten. Tutustu täällä.
  • Android -versio Shopify Pingistä tulossa. Tähän asti Shopify Ping eli Shopifyn oma mobiiliappi kaupan ylläpitoon on ollut saatavilla vain iOS -laitteille. Tästä hetkestä eteenpäin Shopify Ping on nyt myös saatavilla Android -laitteille.
  • Google Shopping nimetty uudelleen Google -kanavaksi.
  • Product Insights -raportti tuotesivulle. Nyt kauppiaat voivat nähdä suoraan tuotteen hallintasivulta, miten hyvin tuote on myynyt edellisen 90 päivän aikana. Erittäin kätevä uudistus.
  • Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teema ei saanut päivityksiä kesäkuussa 2020.


Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!

Tapani Palviainen
Tapani Palviainen

Tapani on rakentanut verkkokauppoja Shopifyllä useamman vuoden, keskittyen nimenomaisesti tekniikan, SEO:n ja käytettävyyden, sekä konversion parannuksiin.Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

Shopify ja digitaalinen myynti

elokuu 06, 2020 1 minuutin lukuaika

Onko Shopify -verkkokaupassa mahdollista myydä myös digitaalisia tuotteita, kuten mp3 -tiedostoja, kirjoja, dokumentteja tai videoita? Kyllä. Tutustu kirjoitukseen ja löydä ohjeet.
Uutuus Paytraililta: Suomalaiset maksutavat suoraan Shopifyn kassasivulle.

kesäkuu 24, 2020 1 minuutin lukuaika

Vihdoin se on täällä. Maksuvalintasivun ohitus myös Shopifylle. Vähennä yksi askel maksutapahtumasta, nosta konversiota ja katso tarjous, jonka saat vain meidän kauttamme.
Mitä uutta, Shopify? - Toukokuu 2020

kesäkuu 07, 2020 2 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus toukokuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.