Mitä uutta, Shopify? - Kesäkuu 2020

heinäkuu 09, 2020 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus kesäkuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Kesäkuu 2020:

  • Parannuksia Lähetykset -sivulle. Lähetysprofiilien käyttö on nyt yksinkertaisempaa ja lähetyksiin on lisätty myös noudot sekä lähitoimitukset (Local Delivery).
  • Uusi palvelu jo logoteon ja markkinointimateriaalin tueksi. Signage Maker eli palvelu, jolla kauppias voi luoda erilaisia kylttejä kivijalkakauppaa varten. Tutustu täällä.
  • Android -versio Shopify Pingistä tulossa. Tähän asti Shopify Ping eli Shopifyn oma mobiiliappi kaupan ylläpitoon on ollut saatavilla vain iOS -laitteille. Tästä hetkestä eteenpäin Shopify Ping on nyt myös saatavilla Android -laitteille.
  • Google Shopping nimetty uudelleen Google -kanavaksi.
  • Product Insights -raportti tuotesivulle. Nyt kauppiaat voivat nähdä suoraan tuotteen hallintasivulta, miten hyvin tuote on myynyt edellisen 90 päivän aikana. Erittäin kätevä uudistus.
  • Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teema ei saanut päivityksiä kesäkuussa 2020.


Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!

Tapani Palviainen
Tapani Palviainen

Tapani on rakentanut verkkokauppoja Shopifyllä useamman vuoden, keskittyen nimenomaisesti tekniikan, SEO:n ja käytettävyyden, sekä konversion parannuksiin.Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

Mitä uutta, Shopify? - Heinäkuu 2021

elokuu 10, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus heinäkuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
Mitä uutta, Shopify? - Kesäkuu 2021

heinäkuu 13, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus kesäkuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
Mitä uutta, Shopify? - Toukokuu 2021

kesäkuu 08, 2021 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus toukokuun 2021 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.