Mitä uutta, Shopify? - Kesäkuu 2020

heinäkuu 09, 2020 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus kesäkuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Kesäkuu 2020:

  • Parannuksia Lähetykset -sivulle. Lähetysprofiilien käyttö on nyt yksinkertaisempaa ja lähetyksiin on lisätty myös noudot sekä lähitoimitukset (Local Delivery).
  • Uusi palvelu jo logoteon ja markkinointimateriaalin tueksi. Signage Maker eli palvelu, jolla kauppias voi luoda erilaisia kylttejä kivijalkakauppaa varten. Tutustu täällä.
  • Android -versio Shopify Pingistä tulossa. Tähän asti Shopify Ping eli Shopifyn oma mobiiliappi kaupan ylläpitoon on ollut saatavilla vain iOS -laitteille. Tästä hetkestä eteenpäin Shopify Ping on nyt myös saatavilla Android -laitteille.
  • Google Shopping nimetty uudelleen Google -kanavaksi.
  • Product Insights -raportti tuotesivulle. Nyt kauppiaat voivat nähdä suoraan tuotteen hallintasivulta, miten hyvin tuote on myynyt edellisen 90 päivän aikana. Erittäin kätevä uudistus.
  • Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teema ei saanut päivityksiä kesäkuussa 2020.


Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!

Tapani Palviainen
Tapani Palviainen

Tapani on rakentanut verkkokauppoja Shopifyllä useamman vuoden, keskittyen nimenomaisesti tekniikan, SEO:n ja käytettävyyden, sekä konversion parannuksiin.Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

Paytrail-raportti: Verkkokaupan trendit 2021

joulukuu 17, 2020 1 minuutin lukuaika

Maksuvälittäjä Paytrail julkaisi jälleen vuosittaisen katsauksensa tulevan vuoden 2021 verkkokauppatrendeistä. Lue maksuton raportti.
Mitä uutta, Shopify? - Marraskuu 2020

joulukuu 11, 2020 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus marraskuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
Mitä uutta, Shopify? - Lokakuu 2020

marraskuu 12, 2020 2 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus lokakuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.