Mitä uutta, Shopify? - Marraskuu 2019

joulukuu 10, 2019 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus marraskuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Marraskuu 2019:

  • Lähetysprofiilit (Shipping Profiles) julkaistiin! Todella pitkään Shopifyssä oli ongelmana se että eri toimitusmaksujen (tai tapojen) asettaminen tuote tai tuotetyyppikohtaisesti oli hankalaa. Mutta ei enää. Lähetysprofiilit helpottavat erilaisten toimituskulujen ja -tapojen integrointia saumattomammaksi. Nyt voit esimerkiksi:
  1. Veloittaa särkyvästä tai lisäpehmusteita vaativasta lähetyksestä lisämaksua.
  2. Lähetät tavaraa useasta eri lokaatiosta ja haluat lähettää tavaran asiakasta lähinnä olevasta toimipisteestä.
  3. Sama tuote tulee usealta eri toimittajalta ja haluat asiakkaan maksavan toimituskuluja sen mukaan, miltä toimittajalta tuote tulee
  4. Lähetät esimerkiksi elektroniikkaa vakuutettuna, mutta muita tavaroita et, tällöin voit veloittaa elektroniikkatuotteista lisäkustannuksen asiakkaalta.
  • Marketing Automations -tuli Shopifyyn eli Shopify Marketing -kampanjoita voi nyt automatisoida! Luo kampanjoita, ajasta ne, aseta niille tavoite ja seuraa kun automaatio tarkkailee ja parantaa kampanjaa dataan perustuen. Myös Google Shoppingin Smart Campaigns on saatavilla. Samaan toimintoon perustuen verkkokauppias voi nyt myös nähdä kuinka hyvin sähköpostimuistutukset hylätyistä ostoskoreista toimivat.
  • Tilausten muokkausta helpotettiin jälleen. Tilauksiin voi nyt lisätä uusia tai muokattuja tuotteita, poistaa tuotteita tilauksesta, muokata tuotteiden kappalemäärää, lähettää asiakkaalle lasku mikäli loppusumma on suurempi kuin maksettu määrä, valita kuka henkilökunnastasi voi tehdä muutoksia tuotteisiin ja paljon muuta.
  • Muokkaa Apple Chat yrityksesi näköiseksi vaihtamalla avataria, logoa ja värejä.
  • Shopify Pay tukee nyt muitakin maksutapoja, kuin pelkkää luottokorttia. Asiakkaat voivat valita verkkokaupan tarjoamien maksutapojen puitteissa mm. postiennakkomaksun.
  • Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teemaa ei päivitetty marraskuun 2019 aikana.


Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!