• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Miksi Turbo on paras teema Shopify -verkkokaupalle

  • Shopifylle on olemassa monia eri valmiita teemoja

  • Me rakastamme Turboa, koska se vain on niin hyvä

  • Sisäänrakennetut ominaisuudet, nopeus ja muokattavuus valttikortteina

  Shopify -verkkokauppojen parhaimpia puolia on se, että uutta verkkokauppaa rakentaessa tai kotisivuja tehdessä, ei enää tarvitse käyttää aikaa tai maksaa graafisesta avusta saadakseen toteutettua kelvollisen ulkoasun sivustolle. Shopify tarjoaa paljon valmiita teemoja omassa teemakaupassaan joista osan voi ottaa ilmaiseksi käyttöön ja osa on maksullisia. Mikä ero teemoissa on ja mikä teema on paras Shopifyä käyttävälle verkkokaupalle tai sivustolle?

  Kun selaa Shopifyn teemakauppaa, huomaa että valinnanvaraa löytyy, ehkä jopa liikaakin. Jokainen teema on responsiivinen eli mobiiliystävällinen, mutta siihen yhtäläisyydet jo melkein jäävätkin. Isoin ero ilmaisilla ja maksullisilla premium-teemoilla on muokattavuus ja valmiiksi teemaan rakennetut ominaisuudet.

  Esimerkiksi Brooklyn teema on yksi suosituimmista ilmaisista teemoista jotka Shopifyn kaupasta löytyy. Vaikka teema on hyvännäköinen, toiminnallisuudet ja muokkausmahdollisuudet ovat aivan minimissä. Esimerkiksi yli viittä kategoriaa ei saa näkymiin ylävalikkoon, värejä tai fontteja voit muutella vain hyvin ylimalkaisesti ja näin edelleen. Maksulliset teemat taas tarjoavat hyvinkin tarkkaa muokattavuutta ja kustomointimahdollisuuksia, sekä niistä löytyvien toimintojen ansiosta yrittäjä voi vähentää maksamiaan kuukausimaksuja, koska ylimääräisiä sovelluksia ei tarvitse käyttää saadakseen haluamansa toiminnot kauppaan.

  Sovellusten kanssa pitää myös muistaa aina että jokainen sovellus lisää riskiä konflikteihin muiden sovellusten tai teemojen kanssa. Myös monen sovelluksen yhtäaikainen lataaminen voi vähentää koko verkkokaupan tehokkuutta. Sen takia on erittäin tärkeää myös miettiä aina voisiko yhdellä sovelluksella hoitaa useampia toimintoja, löytyykö teemasta jo valmiiksi ratkaisu ongelmaan ja näin edelleen.

  (Mikäli mietityttää mikä sovellus voisi olla sopiva johonkin tiettyyn toimintoon, kysy niin autamme mielellämme!)

  Itse suosittelen aina asiakkailleni vain Turboa koska Turbo on äärimmäisen hyvä all-around paketti käytännössä kaikille verkkokaupoille. Vaikkakin hinta on kalleimmasta päästä, Turbo sisältää niin paljon sisäänrakennettuja toimintoja joihin muuten pitäisi käyttää kuukausimaksullisia sovelluksia, että 350 Yhdysvaltain dollarin hinta maksaa itsensä takaisin hyvinkin nopeasti. (Saatamme myös saada sinulle alennusta teemasta, kysy lisää

  Turbo on ensiksikin, nimensä mukaisesti optimoitu nopeutta varten. Koska tiedämme että nopea verkkokauppa tuottaa enemmän kuin hidas verkkokauppa, pelkästään Turbon nopeus saattaa tuoda enemmän myyntiä kuin jokin muu teema. Mutta Turboon on myös pakattu järkyttävän paljon ominaisuuksia sisään, jotka muissa teemoissa mahdollisesti pitäisi hoitaa kuukausimaksullisten sovellusten kautta. Turbon ominaisuuksiin voi tutustua myös tästä.

  Turboon on siis sisäänrakennettu mm. seuraavat ominaisuudet jotka suurin osa verkkokaupoista joutuisi joka tapauksessa hankkimaan sovellusten avulla:

  • Ennakoiva haku
  • Quick Shop eli pikakatselu, asiakkaan ei tarvitse klikata tuotetta nähdäkseen sen ominaisuudet ja voidakseen ostaa sen.
  • Multitag Filter eli tuotteiden suodatus, seulonta ja järjestely mm. tagien avulla
  • edistynyt meganavigaatio.
  • erilaiset edistyneet sivuleiskat (kuten esimerkiksi Tiimimme -sivu, Usein Kysytyt Kysymykset ja niin edelleen)
  • Katselit näitä viimeksi -toiminto, miniostoskori
  • päättymätön rullaaminen (scrollaus) tai Lataa lisää tuotteita -nappi
  • ja Lookbook tai kuvagalleria. 

  Teeman tekijä, Out Of The Sandbox, on luonut erittäin kattavan blogipostauksen jossa käydään edellämainittujen lisäksi läpi vielä tarkasti mitä kaikkea muuta Turbo voi tarjota ja kuinka paljon rahaa se oikeasti säästää.

  Yksi premiumteemojen lisävahvuuksista on myös se että teemoja päivitetään jatkuvasti, ja uuden version päivittäminen on helppoa ja ilmaista. Asia ei ole välttämättä näin useimpien Shopifyn tarjoamien teemojen kohdalla.

   

  Onko Turbo sitten sen arvoinen?

  Omasta mielestäni ehdottomasti kyllä. Vaikka emme ottaisi huomioon sitä että pelkkä Turbon nopeus vaikuttaa jo positiivisesti myyntiin, pelkästään muokattavuuden antama vapaus säästää mahdollisesti kymmeniä tunteja asiantuntijoiden työtä (joka ei ole ikinä ilmaista), premiumteemat myös yleensä toimivat sovellusten kanssa saumattomammin ja paremmin kuin muut teemat ja vielä kun otetaan huomioon se, että sisäänrakennetut, tarpeelliset ominaisuudet saa käyttöönsä vain yhdellä kertamaksulla voidaan todeta että, 

   

  Turbo on ehkä paras investointi jonka voit Shopify -verkkokauppaasi ikinä tehdä.

   (Koska teeman tekijä, Out Of The Sandbox, on yhteistyökumppanimme, saatamme saada teeman käyttöösi hiukan alennetulla hinnalla. Lähetä meille viesti ja kysy.)

  P.S. Kuin pyynnöstä, Out Of The Sandbox julkaisi teemavertailun sivuillaan siitä mikä teema Shopify -verkkokauppaan kannattaisi valita ja miksi.  Lue lisää suoraan Out Of The Sandboxin sivuilta.

  PDF -esitys suoraan tässä.

   


  Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!


  Myös Sidian

  Pakettikauppa lopettaa - Mitä Shopifyyn tilalle?

  Pakettikaupan taru tulee päätökseen 31.5.2024. Mitä vaihtoehtoja Shopify -verkkokaupoille on korvata Pakettikauppa?
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Maaliskuu 2024

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus maaliskuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Helmikuu 2024

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus helmikuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
  Jatka lukemista