Mitä uutta, Shopify? - Elokuu 2019

Syyskuu 11, 2019 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus elokuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Elokuu 2019:

 • Shopify Payments sai valuuttamuuntimen, odottelemme innolla että Shopify Payments saapuu myös Suomeen.
 • Shopify Chat julkaistiin. Shopify Chatin avulla voit iOS -laitteesi kanssa käydä keskustelua sivuilla vierailijoiden kanssa ja mm. hakea tuotteita suositeltavaksi suoraan kaupasta. Miinuksena offline -viestien puute ja chatin tekstien kääntäminen ei ole vielä mahdollista.
 • Shopify paransi jälleen hieman surkeaa hakutoimintoaan typo tolerancella eli jos vierailija kirjoittaa muutaman kirjaimen väärin, kauppa silti yrittää ymmärtää vielä mitä haetaan. Valitettavasti toimii vielä vain kaupoissa joissa Storefront Language on englanti mutta toivotaan että tuki muillekin kielille löytyy pian.
 • Express Checkoutiin tehty muutamia pieniä parannuksia (mm. suorituskykyä parannettu ja yhtenäisemmät painikkeiden koot). Päivitys tulee automaattisesti kaikkiin Shopify -kauppoihin.
 • Nyt voi maksaa Shopify -laskut myös PayPalin kautta! Tämä on erinomainen uutinen verkkokauppiaille jotka eivät syystä tai toisesta luottokorttia halua tai pysty käyttämään.

Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teema sai pitkästä aikaa kaksi isoa päivitystä elokuussa 2019! Versio 4.2.0 ja versio 4.2.1. toivat seuraavat muutokset ja parannukset:

 • Parannettiin strukturoitua dataa jonka pitäisi ratkaista virheilmoitukset Google Search Consolessa.
 • Shopifyn oma ja parannettu "Suositeltujen tuotteiden" -algoritmi julkaistu. Lue lisää.
 • Automaattiset alennukset näytetään nyt aikaisemmin kassaputkessa.
 • Uusi ja parannettu yhteydenottolomake! Yhteydenottolomakkeeseen voi nyt tehdä helposti uusia kenttiä, myös toisistaan riippuvaisia. Testaa vaikka tästä.
 • Integroitu edellämainittu valuuttamuunnin Shopify Paymentsiin.
 • Kaikki muutokset Turbon omassa muutoslogissa.

 • Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!  Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

  Shopify Inc. Q3/2019

  Marraskuu 06, 2019 2 minuutin lukuaika

  Shopify on yhtiönä listattu niin New Yorkin ja Toronton pörssiin tikkerillä SHOP. Täällä paloittelemme sijoittajille tehdyt tiedotteet kolmannen kvartaalin ajalta.

  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Syyskuu 2019

  Lokakuu 14, 2019 2 minuutin lukuaika

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus elokuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Heinäkuu 2019

  Elokuu 06, 2019 1 minuutin lukuaika

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus heinäkuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
  Jatka lukemista

  TILAA UUTISKIRJE