Mitä uutta, Shopify? - Heinäkuu 2019

Elokuu 06, 2019 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus heinäkuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Heinäkuu 2019:

 • Jälleen yksi upea muutos Shopifyltä eli kuvien muuttaminen automaattisesti Googlen kehittämään WebP -muotoon. Ei enää kuvien säätämistä ja optimointia vaan nyt tarjoillaan automaattisesti asiakkaille jopa 30% vähemmän tilaa ja kaistaa vievä WebP -muotoinen kuva, JPG:n ja PNG:n sijaan. WebP:tä tukevat kaikki modernit selaimet. Lue lisää.
 • Shopify Scriptsin merkkirajoitus on nostettu 16384 -> 24576. Ei varmasti kiinnosta kovin montaa mutta tämä tarkoittaa sitä että Shopify Plus asiakkaat voivat kirjoittaa monimutkaisempia skriptejä toimituksia, maksutapoja ja vastaavia asioita varten.
 • Shopify on lisännyt uusia parametreja hakutuloksiin jotka tehdään asiakkaiden toimesta verkkokaupassa. Tällä kerätään dataa jota toivottavasti käytetään tulevaisuudessa hakutoiminnon parantamiseen, sillä tällä hetkellähän se on vähän...heikko.
 • Tuotteet voi nyt suodattaa tuoteryhmän mukaan hallintapuolella, muutos nopeuttaa hiukan kun haluaa katsoa mitkä tuotteet tietystä tuoteryhmästä löytyvät.

Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teemaan ei tullut päivityksiä heinäkuun 2019 aikana.

 • Kaikki muutokset Turbon omassa muutoslogissa.


 • Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

  Mitä uutta, Shopify? - Kesäkuu 2019

  Heinäkuu 10, 2019 2 minuutin lukuaika

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus kesäkuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Toukokuu 2019

  Kesäkuu 17, 2019 2 minuutin lukuaika

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus toukokuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Huhtikuu 2019

  Toukokuu 07, 2019 1 minuutin lukuaika

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus huhtikuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
  Jatka lukemista

  TILAA UUTISKIRJE