• Add description, images, menus and links to your mega menu

  • A column with no settings can be used as a spacer

  • Link to your collections, sales and even external links

  • Add up to five columns

  • Mitä uutta, Shopify? - Kesäkuu 2019

    2

    Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus kesäkuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

    Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

    Kesäkuu 2019:

    • Shopify Pay -palveluun lisätty asiakasrajapintaan useita uusia kieliä, myös Suomi! Ja eikun torille. Kuitenkin, iloa vähän himmentää se, että Shopify Payments (ja sitä myötä myös Shopify Pay) ei ole vielä suomalaisille verkkokauppiaille saatavilla...
    • Shopify otti käyttöön Single Sign On (SSO) -systeemin, jolla kauppiaat voivat nyt kirjautua useampiin hallitsemiinsa verkkokauppoihin yhdellä ja samalla tunnuksella. Itsehän tietoturvaparanoidina en aio yhdistellä tilejä mutta varmasti kätevä niille jotka pyörittävät muutamaa eri verkkokauppaa (esim eri maantieteellisille alueille) ja haluavat nopeuttaa kauppojen hallintaa.
    • Shopifyn hallinta on nyt saatavilla myös suomeksi! Ja taas torille. Käännökset ovat hiukan kapulakieliset mutta yksi iso este sille, miksi Shopifyä ei voinut aiemmin suositella aivan kaikille (vain englanninkielinen käyttöliittymä) on nyt siis poistunut. Lue lisää.
    • Shopifyn Point-Of-Sale järjestelmästä pääsee nyt käsiksi myös kolmansien osapuolten tekemiin kanta-asiakasohjelmiin, jonka on tarkoitus nopeuttaa kanta-asiakkaiden asiointia (ja palkitsemista) myös kivijalkamyymälöissä.
    • Shopify Payments tukee nyt useita valuuttoja, ja Shopify Paymentsiä käyttävä verkkokauppa voi myydä nyt jopa kymmenellä eri valuutalla. Ei koske Suomea, kuitenkaan (vielä).
    • Huhtikuussa Shopify Plus -käyttäjille, ja toukokuussa muille kauppiaille julkaistu tuotesuosittelualgoritmi on nyt saatavilla kaikkiin Shopifyn tukemiin ilmaisiin teemoihin. (Ei lainkaan) yllättäen, tuotteita ei pysty hienosäätämään, eli mikäli verkkokaupassa on joko tukevia tai piiloon tarkoitettuja tuotteita (esim kustomointia jollekin tietylle tuotteelle tms), näitäkin suositellaan surutta, joka tekee ominaisuudesta hieman huonomman. Aika näyttää, kuinka Shopify ratkaisee ongelman.
    • Uusia ominaisuuksia Shopify Pay -palveluun, eli Shopifyn omaan Express -kassatapahtumaan. Shopify Paytä käyttävät asiakkaat voivat nyt liittää tilaukseensa alennuskoodin, vaihtaa ja muokata tallennettua toimitusosoitettaan ja vaihtaa verkkokaupan eri toimitusmuotojen välillä.
    • Kaikki alennukset kerätään nyt yhteen paikkaan, josta kauppiaat näkevät yhdellä silmäyksellä alennuskoodit sekä automaattiset alennukset ja joista voi luoda lisää edm. asioita. Shopifyn mukaan muutos helpottaa kauppiaita seuraamaan alennuksiaan ja jättää tilaa tulevaisuuden alennustavoille.

    Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

    Turbo -teemaan sai yhden isomman päivityksen, sekä pienen versiopäivityksen kesäkuun 2019 aikana.

    • Turbo 4.1.4 julkaistiin ja versiolla 4.1.5 korjattiin edellisen version rikkoma Instagram -feed.
    • Suurimmaksi osaksi vain pieniä viilauksia ulkoasuun
    • Kaikki muutokset Turbon omassa muutoslogissa.

    Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!


    Mitä uutta, Shopify? - Maaliskuu 2024

    1

    Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus maaliskuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
    Jatka lukemista
    Mitä uutta, Shopify? - Helmikuu 2024

    1

    Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus helmikuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
    Jatka lukemista
    Mitä uutta, Shopify? - Tammikuu 2024

    1

    Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus tammikuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
    Jatka lukemista