• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Mitä uutta, Shopify? - Toukokuu 2019

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus toukokuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

  Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

  Toukokuu 2019:

  • Uusi automaattisten alennusten tarjoustyyppi! Vuonna 2018 Shopify julkaisi BOGO (Buy One, Get One) -tyyppiset automaattiset tarjoukset, joihin ei tarvita alennuskoodia tai tarjouskuponkia. Nyt sama ominaisuus on laajennettu koskemaan myös prosentti- ja määräalennuksia, eli kauppiaat voivat nyt tarjota automaattisesti, ilman koodeja, prosentti/määräalennuksia tilauksista kassalla. Lue lisää.
  • Kolmannen osapuolen tarjoama kuvienmuokkaustyökalu jota Shopify käytti verkkokaupan kuvien muokkaukseen lopetti yllättäen toimintansa ja jätti kauppiaat hetkeksi tyhjän päälle. Ongelma on jo korjattu mutta huomasi kyllä heti tästä miten pienikin muutos voi tehdä ison ongelman, kun kuvien muokkaukseen piti hakea väliaikaisesti erillistä ohjelmaa. Toukokuun 16. päivä muokkaustyökalu palautui kauppiaiden käyttöön. Huh.
  • Kuten huhtikuussa kerroin, uusi algoritmi tuotteiden suositteluun julkaistiin Shopify Plus -asiakkaita varten ja nyt se on käytössä kaikille kauppiaille. Tätäkin on odotettu pitkään ja nyt se on valmis ja julkaistu, nyt vain odottelemme sen integrointeja teemoihin. Pahoin pelkään että tästä on jätetty joitain kriittisiä asioita, kuten tuotteiden poissulkeminen (ei nyt ihan kaikkea voi suositella ihan kaiken kanssa) mutta katsotaan mitä tuleman pitää. Lue lisää.
  • Uusi sähköposti-ilmoitus asiakkaille, mikäli kesken ostotapahtuman tapahtuu sellainen virhe, jolle asiakas ei voi mitään (esimerkiksi häiriö maksupalvelussa).  Löytyy kohdasta Settings -> Notifications -> Payment error.
  • Jälleen muutoksia laskutusnäkymään, nyt kauppiaat näkevät helpommin tulossa olevat laskut ja veloitukset.
  • Voit seurata nyt tarkasti inventaarion siirtymistä eri kauppapaikkojesi välillä. Toisinsanoen kauppiaat voivat nyt luoda Inventory Transferin myös omien lokaatioidensa välillä, ei pelkästään tavarantoimittajien.
  • Mikäli käytät Shopifyä ohjelmistonasi myös kivijalkamyymälässäsi, näet nyt jokaisen lokaation tärkeät numerot suoraan Shopifyn hallinnasta. Mm. liikevaihdon, palautukset, keskiostoksen määrän ja vastaavat.

  Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

  Turbo -teemaan tuli yksi pieni käyttöliittymäpäivitys toukokuun 2019 aikana.


  Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!


  Myös Sidian

  Pakettikauppa lopettaa - Mitä Shopifyyn tilalle?

  Pakettikaupan taru tulee päätökseen 31.5.2024. Mitä vaihtoehtoja Shopify -verkkokaupoille on korvata Pakettikauppa?
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Maaliskuu 2024

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus maaliskuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Helmikuu 2024

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus helmikuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
  Jatka lukemista