• Add description, images, menus and links to your mega menu

 • A column with no settings can be used as a spacer

 • Link to your collections, sales and even external links

 • Add up to five columns

 • Mitä uutta, Shopify? - Huhtikuu 2019

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus huhtikuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

  Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

  Huhtikuu 2019:

  • Shopifyn oma Simple -teema sai päivityksen versioon 9.0.0. Itse en näistä ilmaisista teemoista niin välitä, sillä ne ovat usein hyvin rampautettuja versioita siitä mitä ne voisivat olla, päivitykset ovat hankalia ja kustomointimahdollisuudet suppeita. Näissä pätee hyvin vanha viisaus että markalla saa markan vehkeet.
  • Kolmannen osapuolen tarjoama kuvienmuokkaustyökalu jota Shopify käytti verkkokaupan kuvien muokkaukseen lopetti yllättäen toimintansa ja jätti kauppiaat hetkeksi tyhjän päälle. Ongelma on jo korjattu mutta huomasi kyllä heti tästä miten pienikin muutos voi tehdä ison ongelman, kun kuvien muokkaukseen piti hakea väliaikaisesti erillistä ohjelmaa.
  • Shopify -laskusi muoto muuttui. Näet tarkemmin miten Shopifyn laskuttama summa muodostuu joka varmasti helpottaa kirjanpidollisia toimenpiteitä.
  • Shopifyn Point-Of-Sale ohjelmistossa voit nyt myös liittää myyntitapahtuman tietyn henkilökunnan jäsenen tai ryhmän ansioksi. Helpottanee erilaisi palkitsemis- ja bonusjärjestelyjä kun tiedetään kuka sai myynnin aikaiseksi :)
  • Shopify Plus -kauppiaat saivat betatestattavakseen uuden tuotesuosittelurajapinnan (Product Recommendation API). Uusi rajapinta helpottaa tuotteiden suosittelua käyttäen Shopifyn omaa algoritmiä näyttääkseen vain parhaiten sopivimmat suositukset asiakkaalle. Tähän asti kunnolliset suositukset ovat vaatineet lisäosan käyttöä joten odotamme mielenkiinnolla milloin normaaleillekin kauppiaille saadaan ominaisuus julkaistua. Hyvä muutos joka jälleen alentaa verkkokaupan kustannuksia mutta samalla nostaa tehokkuutta.
  • Shopify mobiiliohjelmistosta (eli kun hallitset verkkokauppaasi kännykän avulla) voit nyt lähettää suoraan tukipyyntöjä kolmannen osapuolen kehittäjille, eli App Storen lisäosien tekijöille. 
  • Shopifyn Point-Of-Sale ohjelmistossa voit nyt nähdä alennetun tuotteen alkuperäisen hinnan suoraan tuotetiedoista.

  Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

  Turbo -teemaan ei tehty päivityksiä huhtikuun 2019 aikana.


  Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!


  Myös Sidian

  Pakettikauppa lopettaa - Mitä Shopifyyn tilalle?

  Pakettikaupan taru tulee päätökseen 31.5.2024. Mitä vaihtoehtoja Shopify -verkkokaupoille on korvata Pakettikauppa?
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Maaliskuu 2024

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus maaliskuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
  Jatka lukemista
  Mitä uutta, Shopify? - Helmikuu 2024

  Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus helmikuun 2024 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!
  Jatka lukemista