Mitä uutta, Shopify? - Huhtikuu 2019

Kirjoittaja: Tapani Palviainen toukokuu 07, 2019 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus huhtikuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin!

Shopifyn omaan palveluun (eli coreen) tehdyt muutokset ja parannukset:

Huhtikuu 2019:

  • Shopifyn oma Simple -teema sai päivityksen versioon 9.0.0. Itse en näistä ilmaisista teemoista niin välitä, sillä ne ovat usein hyvin rampautettuja versioita siitä mitä ne voisivat olla, päivitykset ovat hankalia ja kustomointimahdollisuudet suppeita. Näissä pätee hyvin vanha viisaus että markalla saa markan vehkeet.
  • Kolmannen osapuolen tarjoama kuvienmuokkaustyökalu jota Shopify käytti verkkokaupan kuvien muokkaukseen lopetti yllättäen toimintansa ja jätti kauppiaat hetkeksi tyhjän päälle. Ongelma on jo korjattu mutta huomasi kyllä heti tästä miten pienikin muutos voi tehdä ison ongelman, kun kuvien muokkaukseen piti hakea väliaikaisesti erillistä ohjelmaa.
  • Shopify -laskusi muoto muuttui. Näet tarkemmin miten Shopifyn laskuttama summa muodostuu joka varmasti helpottaa kirjanpidollisia toimenpiteitä.
  • Shopifyn Point-Of-Sale ohjelmistossa voit nyt myös liittää myyntitapahtuman tietyn henkilökunnan jäsenen tai ryhmän ansioksi. Helpottanee erilaisi palkitsemis- ja bonusjärjestelyjä kun tiedetään kuka sai myynnin aikaiseksi :)
  • Shopify Plus -kauppiaat saivat betatestattavakseen uuden tuotesuosittelurajapinnan (Product Recommendation API). Uusi rajapinta helpottaa tuotteiden suosittelua käyttäen Shopifyn omaa algoritmiä näyttääkseen vain parhaiten sopivimmat suositukset asiakkaalle. Tähän asti kunnolliset suositukset ovat vaatineet lisäosan käyttöä joten odotamme mielenkiinnolla milloin normaaleillekin kauppiaille saadaan ominaisuus julkaistua. Hyvä muutos joka jälleen alentaa verkkokaupan kustannuksia mutta samalla nostaa tehokkuutta.
  • Shopify mobiiliohjelmistosta (eli kun hallitset verkkokauppaasi kännykän avulla) voit nyt lähettää suoraan tukipyyntöjä kolmannen osapuolen kehittäjille, eli App Storen lisäosien tekijöille. 
  • Shopifyn Point-Of-Sale ohjelmistossa voit nyt nähdä alennetun tuotteen alkuperäisen hinnan suoraan tuotetiedoista.

Pysyt itsekin muutosten perässä lukemalla Shopifyn muutoslogia.

Turbo -teemaan ei tehty päivityksiä huhtikuun 2019 aikana.


Kokeile Shopifyä ilmaiseksi niin pitkään kuin haluat, ota yhteyttä!Suosittelemme myös seuraavia artikkeleita:

Shopify Inc. Q4/2019

Kirjoittaja: Tapani Palviainen helmikuu 19, 2020 2 minuutin lukuaika

Shopify on yhtiönä listattu niin New Yorkin ja Toronton pörssiin tikkerillä SHOP. Täällä paloittelemme sijoittajille tehdyt tiedotteet kolmannen kvartaalin ajalta.
Jatka lukemista
Mitä uutta, Shopify? - Tammikuu 2020

Kirjoittaja: Tapani Palviainen helmikuu 06, 2020 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus tammikuun 2020 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
Jatka lukemista
Mitä uutta, Shopify? - Joulukuu 2019

Kirjoittaja: Tapani Palviainen tammikuu 14, 2020 1 minuutin lukuaika

Mitä uutta Shopify -verkkokauppa-alustalla, teemoissa ja lisäosissa? Katsaus joulukuun 2019 aikana tulleisiin muutoksiin ja päivityksiin sekä parannuksiin.
Jatka lukemista

TILAA UUTISKIRJE